Katalog przedmiotów ECTS studia licencjackie
Załączniki do pobrania
- Animacja czasu wolnego.pdf Data: Rozmiar: 513.07K Format: .pdf pobierz plik
- Analiza rynku turystycznego.pdf Data: Rozmiar: 530.54K Format: .pdf pobierz plik
- Budowanie relacji.pdf Data: Rozmiar: 499.66K Format: .pdf pobierz plik
- Bezpieczeństwo pracy i ergonomia.pdf Data: Rozmiar: 606.66K Format: .pdf pobierz plik
- Budowanie świadomości u klienta.pdf Data: Rozmiar: 497.42K Format: .pdf pobierz plik
- Coaching w zarządzaniu.pdf Data: Rozmiar: 488.07K Format: .pdf pobierz plik
- Ćwiczenia gastronomiczne.pdf Data: Rozmiar: 533.84K Format: .pdf pobierz plik
- Ekologia i ochrona środowiska.pdf Data: Rozmiar: 498.38K Format: .pdf pobierz plik
- Ekonomika turystyki i rekreacji.pdf Data: Rozmiar: 530.31K Format: .pdf pobierz plik
- Elementy prawa gospodarczego.pdf Data: Rozmiar: 543.30K Format: .pdf pobierz plik
- Elementy wiedzy o krajach anglojęzycznych.pdf Data: Rozmiar: 492.93K Format: .pdf pobierz plik
- Elementy wiedzy o krajach francuskojęzycznych .pdf Data: Rozmiar: 495.91K Format: .pdf pobierz plik
- Elementy wiedzy o krajach hiszpańskojęzycznych.pdf Data: Rozmiar: 495.29K Format: .pdf pobierz plik
- Elementy wiedzy o krajach niemieckojęzycznych .pdf Data: Rozmiar: 493.55K Format: .pdf pobierz plik
- Elementy wiedzy o Polsce.pdf Data: Rozmiar: 482.87K Format: .pdf pobierz plik
- Finanse przedsiębiorstw.pdf Data: Rozmiar: 482.69K Format: .pdf pobierz plik
- Geografia turystyczna.pdf Data: Rozmiar: 510.89K Format: .pdf pobierz plik
- Historia architektury i sztuki.pdf Data: Rozmiar: 483.80K Format: .pdf pobierz plik
- Fizjologia człowieka.pdf Data: Rozmiar: 579.76K Format: .pdf pobierz plik
- Język angielski.pdf Data: Rozmiar: 601.65K Format: .pdf pobierz plik
- Hotelarstwo.pdf Data: Rozmiar: 588.69K Format: .pdf pobierz plik
- Jakość surowców i produktów spożywczych.pdf Data: Rozmiar: 664.48K Format: .pdf pobierz plik
- Język migowy.pdf Data: Rozmiar: 481.32K Format: .pdf pobierz plik
- Język niemiecki .pdf Data: Rozmiar: 487.71K Format: .pdf pobierz plik
- Kodeks etyczny Coacha.pdf Data: Rozmiar: 477.78K Format: .pdf pobierz plik
- Komunikacja społeczna.pdf Data: Rozmiar: 592.39K Format: .pdf pobierz plik
- Kształtowanie środowiska i ochrona przyrody.pdf Data: Rozmiar: 548.89K Format: .pdf pobierz plik
- Marketing w przedsiębiorstwie turystycznym.pdf Data: Rozmiar: 553.88K Format: .pdf pobierz plik
- Metody i techniki zarządzania.pdf Data: Rozmiar: 542.55K Format: .pdf pobierz plik
- Metodyka usług hotelarsko-gastronomicznych.pdf Data: Rozmiar: 529.51K Format: .pdf pobierz plik
- Ochrona własności intelektualnej.pdf Data: Rozmiar: 479.62K Format: .pdf pobierz plik
- Obsługa ruchu turystycznego.pdf Data: Rozmiar: 546.46K Format: .pdf pobierz plik
- Ogólna wiedza o coachingu.pdf Data: Rozmiar: 486.42K Format: .pdf pobierz plik
- Organizacja i zarządzanie personelem.pdf Data: Rozmiar: 534.33K Format: .pdf pobierz plik
- Organizacja imprez rekreacyjnych.pdf Data: Rozmiar: 595.92K Format: .pdf pobierz plik
- Pedagogika czasu wolnego.pdf Data: Rozmiar: 508.15K Format: .pdf pobierz plik
- Pilotaż i przewodnictwo.pdf Data: Rozmiar: 499.04K Format: .pdf pobierz plik
- PNJA.pdf Data: Rozmiar: 487.80K Format: .pdf pobierz plik
- PNJF.pdf Data: Rozmiar: 486.36K Format: .pdf pobierz plik
- PNJH.pdf Data: Rozmiar: 474.59K Format: .pdf pobierz plik
- PNJN.pdf Data: Rozmiar: 486.69K Format: .pdf pobierz plik
- Podstawy turystyki.pdf Data: Rozmiar: 510.43K Format: .pdf pobierz plik
- Prawo pracy i ubezpieczeń społecznych.pdf Data: Rozmiar: 550.74K Format: .pdf pobierz plik
- Praca licencjacka.pdf Data: Rozmiar: 487.00K Format: .pdf pobierz plik
- Praktyka.pdf Data: Rozmiar: 498.66K Format: .pdf pobierz plik
- Prawo.pdf Data: Rozmiar: 564.39K Format: .pdf pobierz plik
- Projektowanie obiektów gastronomicznych z zapleczem logistycznym.pdf Data: Rozmiar: 512.14K Format: .pdf pobierz plik
- Psychologia.pdf Data: Rozmiar: 492.31K Format: .pdf pobierz plik
- Propedeutyka socjologii.pdf Data: Rozmiar: 601.52K Format: .pdf pobierz plik
- Rekreacja ruchowa i usprawnienia fizyczne.pdf Data: Rozmiar: 487.14K Format: .pdf pobierz plik
- Ryzyko w przedsiębiorstwie turystycznym.pdf Data: Rozmiar: 482.92K Format: .pdf pobierz plik
- Seminarium licencjackie.pdf Data: Rozmiar: 477.07K Format: .pdf pobierz plik
- Team Coaching.pdf Data: Rozmiar: 484.90K Format: .pdf pobierz plik
- Sztuka zarządzania personelem.pdf Data: Rozmiar: 512.41K Format: .pdf pobierz plik
- Technologie informatyczne.pdf Data: Rozmiar: 476.21K Format: .pdf pobierz plik
- Towaroznawstwo.pdf Data: Rozmiar: 501.80K Format: .pdf pobierz plik
- Technologia produkcji potraw.pdf Data: Rozmiar: 512.05K Format: .pdf pobierz plik
- Wprowadzenie do studiów.pdf Data: Rozmiar: 441.78K Format: .pdf pobierz plik
- Turystyka uzdrowiskowa.pdf Data: Rozmiar: 573.85K Format: .pdf pobierz plik
- Wychowanie zdrowotne i promocja zdrowia.pdf Data: Rozmiar: 620.46K Format: .pdf pobierz plik
- Zarządzanie.pdf Data: Rozmiar: 553.92K Format: .pdf pobierz plik
- Znaczenie przywództwa.pdf Data: Rozmiar: 477.24K Format: .pdf pobierz plik
- Żywienie człowieka.pdf Data: Rozmiar: 632.77K Format: .pdf pobierz plik
- Krajoznawstwo.pdf Data: Rozmiar: 518.75K Format: .pdf pobierz plik
- Ubezpieczenia w turystyce.pdf Data: Rozmiar: 570.59K Format: .pdf pobierz plik
- Przeciwdziałanie zjawiskom kryzysowym w hotelarstwie i gastronomii.pdf Data: Rozmiar: 231.41K Format: .pdf pobierz plik
- Komunikacja interpersonalna w hotelarstwie i gastronomii.pdf Data: Rozmiar: 501.10K Format: .pdf pobierz plik
- Planowanie skutecznego działania w sytuacjach kryzysowych.pdf Data: Rozmiar: 507.29K Format: .pdf pobierz plik
- Komunikacja werbalna.pdf Data: Rozmiar: 259.56K Format: .pdf pobierz plik
- Rozwój osobisty i samorealizacja.pdf Data: Rozmiar: 260.54K Format: .pdf pobierz plik
- Język polski.pdf Data: Rozmiar: 472.14K Format: .pdf pobierz plik
- Bezpieczeństwo żywienia w hotelarstwie.pdf Data: Rozmiar: 506.53K Format: .pdf pobierz plik
- Ekonomia.pdf Data: Rozmiar: 508.58K Format: .pdf pobierz plik
- Podstawy marketingu.pdf Data: Rozmiar: 496.57K Format: .pdf pobierz plik
- Podstawy statystyki.pdf Data: Rozmiar: 491.93K Format: .pdf pobierz plik
- Podstawy rekreacji.pdf Data: Rozmiar: 526.51K Format: .pdf pobierz plik
- Produkcja roślinna i zwierzęca.pdf Data: Rozmiar: 525.88K Format: .pdf pobierz plik
- Ekoturystyka.pdf Data: Rozmiar: 497.15K Format: .pdf pobierz plik
- Historia cywilizacji europejskich.pdf Data: Rozmiar: 568.09K Format: .pdf pobierz plik
- Podstawy dyplomacji.pdf Data: Rozmiar: 499.64K Format: .pdf pobierz plik
- Przechowalnictwo żywności.pdf Data: Rozmiar: 496.88K Format: .pdf pobierz plik
- Savoir-vivre lekcja stylu.pdf Data: Rozmiar: 504.52K Format: .pdf pobierz plik
- Systemy HACCP w gastronomii, hotelarstwie i turystyce.pdf Data: Rozmiar: 515.25K Format: .pdf pobierz plik
- Technika w gastronomii i hotelarstwie.pdf Data: Rozmiar: 478.62K Format: .pdf pobierz plik
- Tradycyjne i nowoczesne techniki kulinarne.pdf Data: Rozmiar: 479.57K Format: .pdf pobierz plik
- Turystyka historyczna w Europie i Azji.pdf Data: Rozmiar: 492.84K Format: .pdf pobierz plik
- Turystyka osób niepełnosprawnych.pdf Data: Rozmiar: 549.63K Format: .pdf pobierz plik
- Turystyka kulturowa.pdf Data: Rozmiar: 566.88K Format: .pdf pobierz plik
- Edukacja medialna w turystyce.pdf Data: Rozmiar: 491.99K Format: .pdf pobierz plik
- Kultura wczoraj i dziś.pdf Data: Rozmiar: 563.80K Format: .pdf pobierz plik
- Kuchnie świata.pdf Data: Rozmiar: 472.49K Format: .pdf pobierz plik
- Architektura krajów bałkańskich.pdf Data: Rozmiar: 487.88K Format: .pdf pobierz plik
- Edukacja ekologiczna.pdf Data: Rozmiar: 493.16K Format: .pdf pobierz plik
- Pedagogika pracy.pdf Data: Rozmiar: 563.17K Format: .pdf pobierz plik
- Współczesne oczekiwania wobec kadr zarządzających w turystyce.pdf Data: Rozmiar: 610.90K Format: .pdf pobierz plik
|
||||||||||||||||
|